در آستانه تاریخ رند (۰۳/۰۳/۰۳) وزارت بهداشت برای متقاضیان سزارین‌های تقویمی خط‌ونشان کشید درباره خبرنگار شهیر فلسطینی که مهمان جشنواره «صبح» است | خون دلی که لعل شد‌ تیم ملی هاکی بانوان کشور در جایگاه پنجم آسیا قرار گرفت مردان و زنان ایرانی سال گذشته در چند سالگی پدر و مادر شدند؟ آشنایی با بیماری‌های شایع زنان و درمان آن اضطراب درونی والدین و چرخه سرنوشت فرزندان نگاهی به کارنامه استاد دانشگاه رادیوی «پکن» که بانویی مشهدی بود | سه میلیون کلمه چینی فارسی شد برنامه‌های جوانی جمعیت از رشد ۱۸ درصدی زایمان‌های سوم به بعد تا پیشگیری از سقط ۴۰۰۰ جنین بانوان بخوانند| عفونت‌های زنان و چند باور اشتباه آمار طلاق پس از ۳ دهه کاهشی شد آسیب شناسی سرودهای تولید شده با تکیه بر «هویت دخترانه» پادکست | بانویی که احیاگر قدیمی‌ترین صندوق پوش مرقد مطهر امام رضا(ع) است شیب نزولی نرخ باروری در کشور متوقف شد خراسان رضوی رتبه نخست کشوری ارائه تسهیلات جوانی جمعیت را کسب کرد راهبرد‌های دستیابی زنان به فرصت‌های شغلی مناسب MRI پیشرفته نارسایی قلبی پنهان در زنان را آشکار می‌کند! رشد استقبال زنان از رمزارز‌ها در سال‌های اخیر افزایش سهم زنان از اشتغال بخش صنعت در ۱۷ استان | معمای اشتغال نیمی از زنان «سیستان و بلوچستان» در صنعت درآمد‌های زیرزمینی مدلینگ به چه قیمتی؟ از تشکیل باندهای مافیایی تا جراحی آرایشگران در خانه! انعکاس هویت فاخر زن در شاهنامه فردوسی
سرخط خبرها
قرارگاه تعالی زن و خانواده در سال جدید با جدیت پیگیری می‌شود

قرارگاه تعالی زن و خانواده در سال جدید با جدیت پیگیری می‌شود

  • کد خبر: ۲۲۵۲۸۴
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۸
مسئول بسیج جامعه زنان از برنامه‌های حوزه زن وخانواده در بسیج جامعه زنان خراسان رضوی خبرداد.

رویا حیدرزاده در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص برنامه‌های سال جدید در حوزه زن و خانواده اظهار کرد: از سال گذشته بر اساس یک نقشه راه، «قرارگاه تعالی زن و خانواده» را آغاز کردیم در این قرارگاه طی برنامه ریزی‌های انجام شده، وضعیت موجود حوزه زن و خانواده در استان خراسان رضوی و نقش بسیج در تبیین و تحقق وضعیت مطلوب را بررسی کردیم. 

وی با برشمردن اهداف قرارگاه تعالی زن و خانواده افزود: این قرارگاه با هدف رشد و تعالی زن، کرامت الهی و عزت بانوان، خانواده محوری، حفظ خانواده سالم و خانواده متعادل، اولویت نقش مادری همسری هویت زنانه، زن به عنوان الگوی انسان ساز و تاریخ ساز، ایجاد شده است که در نظر داریم در افق ۵ ساله گفتمان انقلاب اسلامی در حوزه زن و خانواده در طراز منظومه فکری مقام معظم رهبری به این وضع مطلوب برسیم که این هدف، علاوه بر تقویت هویت دینی باعث تقویت هویت ملی زن مسلمان می‌شود. 

حیدرزاده بیان کرد: تمرکز بر تربیت بانوان جوان مومن انقلابی، ارتقای مهارت‌های زندگی بانوان جامعه جهت تحکیم بنیان خانواده، اصلاح پوشش و عفت همه جانبه، برخورداری بانوان اشنا و عامل به سبک زندگی ایرانی اسلامی، تربیت فرزند و برخورداری از کودکان طراز، کنشگران فعال در حوزه زن و خانواده در فضای حقیقی و مجازی، حضور بانوان در اقتصاد از جمله گزاره‌هایی است که در سال جدید با این اهداف برنامه‌ها انجام خواهد شد و بدان توجه خواهد شد.

رییس سازمان بسیج جامعه زنان خراسان رضوی با بیان اینکه جهت بهبود وضعیت قرارگاه زن و خانواده نیاز بود که شناخت راهبردی از وضعیت موجود داشته باشیم و به مهمترین اسیب و تهدید‌های حوزه زن و خانواده بپردازیم تصریح کرد: در این زمینه از نظر علمی به این اهداف و رویکرد‌ها پرداخته شد و در جهت رسیدن به آن اقدامات عملیاتی صورت گرفت. 
حیدرزاده بیان کرد: کار‌های عملیاتی ذیل این قرارگاه یعنی انسجام بخشی به همه ظرفیت‌های موجود در سطح استان اعم از درون سازمانی وبرون سازمانی که همه ظرفیت‌ها را پای کار بیاوریم تا بتوانیم وضع موجود بانوان خود را ارتقا دهیم.

وی با بیان اینکه برای عملیاتی کردن این موضوع نیاز به کارگروه‌هایی داشتیم افزود: کارگروه تقویت هویت زن مسلمان، کارگروه زیست عفیفانه، کارگروه جمعیت و فرزندآوری، کارگروه اشتغال و کارآفرینی بانوان با اولویت توسعه مشاغل خانگی و تقویت تولیدکنندگان و کارافرینان بانو، کارگروه تحکیم بنیان خانواده و کارگروه مادر و کودک است.
مسئول بسیج جامعه زنان خراسان رضوی گفت:بر اساس این کارگروهها، اولویت‌های موضوعی را در نظر گرفتیم اولین اولویت ما در تمامی کارگروه‌ها تحقیق و پژوهش علمی در حوزه زن و خانواده است تا اقدامات اجرایی باپشتوانه علمی و دانش کافی صورت گیرد.

 حیدرزاده با بیان اینکه یکی دیگر از برنامه‌های شاخص که در سال گذشته انجام شده و امسال پیگیری می‌شود «رویداد روایت» است تصریح کرد: «رویداد روایت» در سال گذشته با محوریت بانوی پیشران در استان انجام شد و بسیج حامعه زنان در کشور پرچمدار این طرح بود که در این حوزه، توانستیم شبکه کنشگران فعال در این حوزه را توانمند کنیم و در بستر روایت‌های متعدد این روایت‌های زنانه صورت گرفت و برای اولین بار کتاب جامع و کاملی را تدوین کردیم که رونمایی ان در سال ۱۴۰۳ انجام خواهد شد که مورد استفاده مربیان معلمین وکنشگران و اهالی رسانه قرار خواهد گرفت.

 وی افزود: امسال هم در امتداد اقداماتی که از سال گذشته شروع شده برنامه‌های خاص و ویژه‌ای را تحت عنوان توانمند سازی شبکه راویان، تولید مستند، مجله تصویری که از زنان برجسته و الگوی استان پرداخته خواهد شد و به تولیدات رسانه‌ای خواهد رسید.

 وی افزود: در کارگروه تخصصی مادر و کودک که به منظورتوانمند سازی بانوان در امر فرزنداوری است در قالب طرح «ترنم بهشتی» به مادر کمک میدهیم در حوزه فرزند پروری از چه اصول و روش‌های کارآمدی استفاده کند علاوه بر این، توانمند سازی مربیان کودک که در قالب جشنواره‌ای در سال ۱۴۰۳ به توانمند سازی مادر مربی و نونهال میپردازد انجام خواهد شد.

 حیدرزاده گفت: همچنین در حوزه خانواده، موضوعاتی نظیر ازدواج فرزنداوری و تحکیم بنیان خانواده با نگاه علمی خواهیم داشت.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.